BIRO GREENSOFT - O NAMA
 
 
Biro Greensoft je mlada kompanija posvećena kreiranju atraktivnih i dinamičkih internet prezentacija, razvoju aplikacija i pružanju saveta u izradi strateških informacionih sistema.
Firma Biro Greensoft bavi se projektovanjem i izradom softvera (Windows i web aplikacije) kao i davanjem saveta. Cilj nam je da pored naših programa, koji se već sa uspehom koriste, i sa primenom najnovije tehnologije, za naše naručioce obezbedimo lako primenljive softverske inovacije i stručne savete. Naša grupa prihvata izradu, instalaciju, podučavanje i stavljanje u rad jedinstvenih softverskih aplikacija za potrebe preduzeća i organizacija. Naš tim pruža kompletnu uslugu. Od registracije domena, obezbeđivanje hostinga, izrade web prezentacije, promovisanja i marketinga, izrade ostalog propagandnog materijala, pa sve do održavanja započetog projekta.


Naša tehnologija
Naši softveri primenjuju najnoviju moguću tehnologiju (MS Access, XHTML, XML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL), sa kojima garantujemo stabilan rad, lako korišćenje i mogućnost proširenja po potrebi i želji korisnika.


Metod
Naše preduzeće je vrlo fleksibilno i prilagodljivo. Razmotrićemo vaš problem i naš softver biće prilagođen Vašim potrebama i ispuniće sve Vaše zahteve. Sa našim korisnicima smo u stalnoj saradnji. Zajedno planiramo i utvrđujemo naš rad. Po iskazanoj potrebi, kao savetodavci, pomoćićemo u preciziranju zahteva, a po instaliranju, po iskazanoj potrebi, dopunskim mogućnostima upotpunjujemo rad programa.


Misija
Naša misija je da kroz usluge koje pružamo unapredimo Vaš identitet, poslovanje i da Vas što bolje prezentujemo.
Naš cilj je da sredstva koja investirate u naše usluge u kratkom roku budu višestruko isplativa.


 
 

  ZAHVALJUJEMO SE NA
PRUŽENOJ PAŽNJI.  
VI STE NAŠ
194739
POSETILAC


 
© 2008 - Biro Greensoft